Noticias
DISCURS DE L'ALCALDE AMB MOTIU DEL 9 D'OCTUBRE

Bon dia a tots, veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve,

Hui és un dia de festa per als valencians, hui commemorem la conquesta de València pel Rei En Jaume I, i que en eixe moment històric va començar la construcció d'un Regne, el Regne de València, que va créixer al voltant d'unes senyes d'identitat pròpies: la nostra Senyera, la nostra Llengua i les nostres Tradicions, que mereixen ser respectades i honrades.

Hui no només ha de ser un dia de festa, ho ha de ser també de reivindicació. En un moment difícil per al nostre país, Espanya.

Els valencians hem demostrat que pese a tindre elements diferenciadors, som un poble integrador que demana els seus drets amb força, però sempre des de el marc legal, respectant els pilars de la democràcia, la llei, les institucions i com no, la Constitució.

Hui ho demostrarem una vegada més; demanem que la nostra Comunitat siga tractada de manera justa, amb equitat. No volem ser més que ningú, però tampoc menys. I una vegada més serem els valencians exemple de convivència.

Vos convide a tots a participar d'aquesta processó cívica en reivindicació d'un tractament més just, però sobretot per a honrar a la nostra Senyera.

Abans d'escomençar la desfilada vos demane que vos uniu a mi en un crit, tots a una

VISCA VALÈNCIA!!

I ara més que mai,

¡VIVA ESPAÑA!

 

Discurso Alcalde 9 octubre 2017

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal