Noticias
MANIFEST PEL 9 D'OCTUBRE 2020

La passada sessió plenària ordinària del mes de setembre que va tindre lloc el  dia 30 d'aquest mes, l'Alcalde Enrique Santafosta va llegir un manifest en commemoració del 9 d'octubre, dia dels valencians i valencianes. Aquesta declaració està signada per l'Equip de Govern, autors del text, i pel grup Municipal GuanyemSAB, qui ha volgut sumar-se a ella.

 

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve desitgem que tots passem un bon dia de la Comunitat Valenciana, aquest any diferent per la situació sanitària, i esperem tornar a celebrar tots junts molt prompte.

 

Feliç 9 d'octubre!

 

Llig el manifest pel 9 d'octubre

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal